Perjantaina ja lauantaina ajettiin sitten se Giant Kemijärvellä, se olikin varsinaista miesten hommaa.

Perjantai-aamulla kun lähdettiin matkaan edessä oli yli 500 km joista erikoiskokeita n.430 km. Ensimmäinen pätkä meni vähän tunnustelun merkeissä, sijoitus oli vasta neljäs ek:n jälkeen, toisella ek:lla sijoitus ei ollut ainakaan kohenemaan päin kun innokkuus kostautui ja Jani kaivoi kelkkaa n. 10 min. Onneksi Giantin luonteeseen kuuluu että kisa ei kuitenkaan ollut pilalla, sillä seuraavalla ek:lla tekivät muut kaivuu hommia ja sijoitus koheni 3:ksi. Neljännellä ek:lla Janin ajo sujuikin loistavasti ja tuloksena oli ensimmäiset ek-pohjat endurouralla, osalla kilpailijoista tuntui jo matka painavan ja Jani tavoitti kärkeä huomattavasti. Illalla kuskin ei ollut mikään mutta huoltomies oli rättiväsynyt.

Lauantai-aamulla ensimmäisllä ek:lla kaikki jatkui kuten oli perjantaina päättynyt ja Jani nousi 2 sijalle. 6 ek:lla tuli myös vähän kaivuu hommia mutta sijoitus säilyi. 2 viimeistä ek:ta olikin sijoituksen varmistelua ja kelkan säästelyä.

Sarjan voittoon ei ollut mitään asiaa, Arttu Puolivälin ajaessa lähes virheettömän kisan mutta 2 sija oli odotuksiin nähden yläkantissa, kaikki jotka tämän kisan läpi kahlaavat ansaitsevat hatunnoston. Keli oli koko kaksi päivää lumisateinen ja tuulinen joka teki reissusta raskaan ajettavan.

Näin pitkässä kisassa kelkka sai vähän vaurioita joten viikolle riittää harrastusta, kun perjantai-aamulla odottaa jo Lieksan reissu. Siitä sitten taas ensi viikolla.