Ensimmäiset Kauhajoella järjestetyt SM-endurokisat ovat takana ja kilpailu saatiin vietyä kunnialla läpi. Kaikesta positiivisestä ja negatiivisestä palautteesta otamme opiksi ja pyrimme korjaamaan virheitä ja parantamaan edelleen hyvin sujuneita asioita. Järjestelyt toimivat hyvin, reitti kesti kilpailun läpiviemisen ja pääosin saatu palaute reitistäkin on ollut hyvää, merkkaukseen tullaan keskittymään jatkossa lisää vaikka nytkin reitille oli laitettu lähes 500 merkkiä. Toki reitti ja merkkaus asia on sellainen että se ei tule koskaan tyydyttämään kaikkia kilpailijoita! 

Suuri kiitos kaikille kuskeilla, huoltomiehille, järjestäjille, kyläyhdistykselle ja monille muille talkoolaisille! 

 

Ohessa lyhyt yhteenveto luokkien tuloksista. Täydelliset tulokset löydät www.timehoiska.com 

 

Joni Räty ajoi voittoon Kauhajoella!

Keski-Karjalan moottorikelkkailijoiden Joni Räty hallitsi Ski-Doollaan parhaiten Muurahaisten vaihtelevat maastot. Kauhajoen moottorikelkkailijat järjesti ensimmäisen pitkän kelkka SM-Enduro kilpailun Muurahaisten luontomatkailukeskuksessa ja sen lähimaastossa. IKH SM-Enduro kilpailu oli pituudeltaan 105 km ja käsitti kolme erikoiskoetta. Kilpailun johtaja Erkki Loukko oli tyytyväinen kisan jälkeen sillä kaikki pelasivat hyvin ja kuljettajat antoivat järjestäjille pääosin positiivistä palautetta.

SM AN 600cc luokassa nopein kuljettaja oli Joni Räty, hänelle todella tiukan vastuksen antoi Suomenselän kelkkailijoiden Riku Mäkipelto niin ikään Ski-Dolla häviten Rädylle ainoastaan 15s. Tuupovaaran väriläiskä kelkkaurheilulle Tuomo Forsell käskytti Polariksensa kolmanneksi kovimpaan vauhtiin jääden luokka voittajalle 41s. Juha Sotaniemi ajoi neljänneksi ennen Kimmo Pakosta. Kouheron kelkkailijoiden Feetu Koskisen vauhti riitti sijaan 12.

Legendoissa voittoon ajoi järjestävän seuran Lynx kuljettaja Petri Huhtaviita jättäen toiseksi ajaneen Seinäjoen Hannu Yli-Huumon lähes kolmen minuutin päähän. Osmo Määttälä oli legendojen kolmas. Kisan voittaja kiitteli kisajärjestäjiä reitistä ja oli tyytyväinen myös omaan ajosuoritukseen, ajo oli sujunut Petrin mukaan ilman suurempia ongelmia. 

Junioreissa nopein oli Suomenselän Arttu Puoliväli ennen Kauhajoen Jani Tanhuanpäätä ja Jori Kangasvieriä. 

C1 luokassa kolmen kärki muodostui seuraavasti Jussi Ronkainen, Jere Taulio, Mika Leppänen. Karvian kelkkailijoiden Marko Mustakoski ajoi viidenneksi ja järjestävän seuran Jarkko Nurmela sijalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *