Lauhan Kelkkailijat ry, Honkajoen kelkka & mönkijä ry sekä Kauhajoen moottorikelkkailijat pitivät työpalaverin ma 7.1.2013 Lauhansarvessa.

Päätettiin, että kunkin kerhon jäsenet voivat ajaa toistensa kelkkailu-urilla, kun oman kerhon jäsenmaksun maksamista osoittava tarra on kiinitettynä kelkkaan. Tietysti kaikki halukkaat voivat tukea myös toisten kerhojen toimintaa ja maksaa sinne kannatusjäsenmaksunsa, kuten tähänkin asti. Sopimus on voimassa ainakin kuluvan kauden.

Jos Isojoen puolella tavataan kelkaa, jossa ei ole minkään näiden kolmen kerhon tarraa, niin he perivät 50 euron reittimaksun heti paikan päällä käteisellä.

KauhMk:n tarra on noudettavissa Muotitalo Petriinasta miesten osastolta alakerrasta sen jälkeen, kun jäsenmaksu on maksettu. Kassalla on päivitetty lista maksaneista. Käytetään tämä vuosi 2012 tarraa eli joilla on kelkassa tämä niin tarra asia kunnossa.

Tarran paikka on kelkassa tuulilasissa mistä reittivalvojan on se helppo todeta.

Uudet jäsenet saavat maksaa jäsenmaksun tilitiedoin

Kauhajoen Moottorikelkkailijat ry
FI28 1060 3000 1038 29

maksun suuruus 30 € + vapaaehtoinen 20 €, jos ei osallistu kerhon järjestämiin reitti- ja puukökkiin. Viestikenttään nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *