Moro kelkkailijat ja hyvää alkanutta vuotta!

Keskustan alueen reittimuutoksia: ABC:ltä päin reitti kuten aiemmin, mutta Cittarin takana ajetaan huoltotietä merkkien/opasteiden mukaan ja vain max. 20 km/h. Aidan toisella puolella, mikä kaupungin aluetta, ei ajeta. Toiseen suuntaan ajettaessa pitää ajaa vasten kiellettyä ajosuuntaa, ja jos sattuu, että jakeluauto tulee vastaan, tuoden Anssille maitoa tai makkaraa, niin annetaan esteetön kulku pysähtymällä mahdollisimman sivuun.

Lumenauraaja on luvannut, että jättää meille 1,5-2 m:n kaistan, missä lunta olisi vielä maaliskuullakin. Cittarin jälkeen reitti kääntyy hieman oikealle ja tien yli, läpi puskikon kohti Savikylää. Savikylässä ylitetään tie hieman aiemmin kuin viimeksi, merkkien mukaan.

Mikäli em. alueella ajo ei pysy hanskassa, niin suuri uhka on, että se loppuu kokonaan tältä kohdalta ja sehän olisi melkoinen takaisku, ajatellen esim. ABC-Mustaisneva väliä.

Muualla keskustan alueella pitää noudattaa 30 km/h rajoitusta. Yritetäänpä tänä talvena kelkkailusta valittajat saada työttömiksi, mikä onnistuu vain ajamalla asiallisesti ja rajoitusten mukaan. Veijo ja virkavaltakin varmaan tykkäävät, etteivät puhelimet pärise tästä aiheesta. Nyt pitää uskoa, että nämä lumet ovat vain alkupaloja tälle talvelle.

Hyviä ajokelejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *